De Verenigde Staten volgens Maarten van Rossem

De redactie van Maarten! houdt goede hoop dat het normale leven in het voorjaar van 2021 weer doorgang kan vinden en schuift de laatste twee collegeavonden van: De Verenigde Staten volgens Maarten van Rossem door naar 18 februari en 2 maart 2021. Het reeds door u betaalde ticket of passe-partout blijft geldig, tenzij u eerder een verzoek tot restitutie heeft ingediend. Ticketbestellers ontvangen hierover extra bericht.

Amerikadeskundige Maarten van Rossem neemt de politiek van de Verenigde Staten onder de loep. In drie avonden blikt hij terug op belangrijke veranderingen in het politieke systeem, eerdere presidenten en de erfenis van Trump. Uiteraard richt hij ook zijn pijlen op de toekomst.

Collegeavond 1: donderdag 19 november 2020    –    donderdag 18 februari 2021 – VOLGEBOEKT
In dit college blikt Van Rossem terug op de bizarre ontwikkelingen rondom de Amerikaanse verkiezingen. Hoe is Election Night verlopen en wat kunnen we nog van Donald Trump verwachten? Ook richt hij zich o.a. op de transitie en presidentiële inauguratie van 20 januari 2021.

Collegeavond 2: dinsdag 26 januari 2021    –    dinsdag 2 maart 2021 – VOLGEBOEKT
In dit college spreekt Van Rossem zijn verwachtingen uit over het presidentschap onder Democraat Joe Biden. Hoe zal de toekomst van de Amerikaanse politiek eruit komen te zien en welke rol zal het Trumpisme daarin nog spelen?

Tickets voor deze collegeavonden zijn inmiddels uitverkocht.
Wilt u zich op de wachtlijst laten plaatsen, mail dan naar redactie@maartenonline.nl
(Eerdere aanmeldingen van belangstellenden worden automatisch overgezet naar de wachtlijsten van de nieuwe data)

NOTE:
Uiteraard nemen wij in overleg met TivoliVredenburg passende maatregelen om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. Lees hier meer informatie over uw bezoek aan TivoliVredenburg. Een week voor het event ontvangen ticketbestellers bericht met daarin alle belangrijke info over de betreffende collegeavond en hun ticket. Mocht u vragen hebben omtrent uw bestelling, dan adviseren wij u contact op te nemen met de klantenservice van Maarten!. Telefonisch bereikbaar op 024-2027832 (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) of via klantenservice@maartenonline.nl.

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.