De Verenigde Staten volgens Maarten van Rossem

De Verenigde Staten volgens Maarten van Rossem gaat door in digitale vorm. Via een professionele livestream, verzorgd door Maarten! en TivoliVredenburg, kunt u het college live volgen, veilig en comfortabel vanuit huis, én op elk moment pauzeren en een week na datum terugkijken

Met het aantreden van een nieuwe Amerikaanse president, is deskundig commentaar en duiding over de gebeurtenissen in de Amerikaanse politiek relevanter dan ooit. Amerikadeskundige Maarten van Rossem neemt dit online college de politiek van de Verenigde Staten onder de loep. Zo blikt hij terug op belangrijke veranderingen in het politieke systeem, eerdere presidenten en de erfenis van Trump. Uiteraard richt Van Rossem ook zijn pijlen op de toekomst. Wat zijn de verwachtingen over het presidentschap van Democraat Joe Biden? Hoe zal de toekomst van de Amerikaanse politiek eruit komen te zien en welke rol zal het trumpisme daarin nog spelen?

Online collegeavond – Dinsdag 2 maart 2021 – TICKETVERKOOP LOOPT T/M UITERLIJK 1 MAART 2021
20.00 – 21.30 uur

Toegang tot de livestream ontvangt u een dag voor het online college. Heeft u de mail met de link naar de livestream nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via: redactie@maartenonline.nl.

NOTE:
Indien u reeds een ticket of passe-partout heeft gekocht, dan wordt deze automatisch omgezet in een livestream-ticket. Ticketbestellers hebben hierover per mail bericht gekregen met verdere uitleg. Mocht u nog vragen hebben omtrent uw gekochte ticket of passe-partout.  Neem dan contact op met de klantenservice van Maarten!. Telefonisch bereikbaar op 024-2027832 (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) of via klantenservice@maartenonline.nl.

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.