De Verenigde Staten volgens Maarten van Rossem

De redactie van Maarten! houdt goede hoop dat het normale leven in het najaar weer doorgang kan vinden en schuift de collegereeks: De Verenigde Staten volgens Maarten van Rossem door naar 17 september – 19 november en 26 januari. Ticketbestellers ontvangen hierover bericht.

Maarten van Rossem neemt in aanloop naar de verkiezingen de politiek van de Verenigde Staten onder de loep. In drie avonden blikt hij terug op belangrijke veranderingen in het politieke systeem, eerdere presidenten en de erfenis van Trump. Uiteraard richt hij ook zijn pijlen op de toekomst: wat beslist de Amerikaanse kiezer op 3 november 2020?

19 november – VOLGEBOEKT
In dit college reflecteert Van Rossem op de verkiezingsuitslagen van 3 november: Election Day. Wat hebben de Amerikaanse staten gestemd en hadden we deze uitslagen kunnen verwachten?

26 januari – VOLGEBOEKT
In dit college richt Van Rossem zich o.a. op de inauguratie. Hoe zal de toekomst van de Amerikaanse politiek eruit komen te zien en welke rol zal het populisme daarin spelen?

Tickets voor dit event zijn inmiddels uitverkocht.
Wilt u zich graag op de wachtlijst laten plaatsen, mail dan naar 
redactie@maartenonline.nl

NOTE:
Uiteraard nemen wij, in overleg met TivoliVredenburg, passende maatregelen om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. Ruim een week voor het event ontvangen ticketbestellers bericht met daarin alle belangrijke info over de betreffende collegeavond. Mocht u vragen hebben omtrent uw gekochte ticket, neemt u dan contact op met de klantenservice van Maarten!. Telefonisch bereikbaar op 088 700 2799 (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) of via klantenservice@maartenonline.nl

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.