Nigel Hamilton over Roosevelt vs. Churchill

Nigel Hamilton over Roosevelt vs. Churchill

 
Nieuw: Roosevelt vs. Churchill

'This is my attempt to change history'. In zijn nieuwe boek Roosevelt vs. Churchill beschrijft Nigel Hamilton hoe Franklin Delano Roosevelt Winston Churchills weerstand tegen D-day overwon en daarmee de uitkomst van de Tweede Wereldoorlog bepaalde.
 
 

Bekijk hier een korte video van Nigel Hamilton over zijn nieuwste boek:
 


Roosevelt vs. Churchill voert langs het Witte Huis, het presidentiële buitenverblijf Camp David en neemt u mee op FDR's historische reis naar Noord-Afrika. Hamilton beschrijft meeslepend en goed gedocumenteerd de strategische dans tussen de president en zijn militaire staf, de flamboyante Engelse premier Churchill, en -  op de achtergrond - Sovjet-leider Stalin met zijn eigen agenda.

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.