Maarten!

De nieuwe Maarten!: de Nederlandse verkiezingen


Productomschrijving
De nieuwe editie van Maarten!  staat volledig in het teken van de Nederlandse verkiezingen. Een veelbesproken thema is de identiteit van Nederland, maar deze bestaat volgens Maarten niet.

Ook in deze editie:

Ongrijpbaar oliemannetje
Maarten heeft meermaals gezegd dat Rutte een briljant politicus is, maar plaatst tegelijkertijd kanttekeningen bij diens visie.
 
Waarom ik nooit meer in Nederland wil wonen
Max Westerman vertrok op zijn achttiende naar Amerika en is niet van plan om nog terug te komen. In dit essay legt hij uit waarom.

Kleurrijk Nederland
De multiculturele samenleving is ook tijdens deze verkiezingen weer een heikel punt. Feit is dat we allang samenleven en dat gaat over het algemeen goed.

Ook leest u: waarom Nederland niet zonder de Europese Unie kan. Bart de Koning schreef voor deze Maarten! een artikel over wat Nederland nou eigenlijk verdient aan de Europese Unie.
 
En verder: Commentaren van onder andere Jan Marijnissen, Hans Wiegel en Lotte Jensen. Een interview met Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Dick Schoof over terreurdreiging en paniekzaaierij in Nederland.

Kortom: een nummer in de geest van Maarten van Rossem: duidend, kritisch, relativerend, eigenzinnig en met gevoel voor humor. 

Bestel dit nummer of neem een abonnement en ontvang 3x Maarten! voor slechts € 15.

 
Inloggen


Inloggen
Registreren
Wachtwoord vergeten
Wachwoord vergeten
Inloggen