Sis over voedsel en het gemis van een groenteboer

Sis over voedsel en het gemis van een groenteboer

DOOR SIS VAN ROSSEM

dinsdag 12 februari 2019
Met deze knop kunt u artikelen toevoegen aan een leeslijst op uw persoonlijke pagina. Klik hier om in te loggen.

Laatst besloten we weer eens koolraap te eten. Goed plan, want dat is  lekker en bijzonder gezond. Helaas is er in dit hele achtergebleven zwaksociale stadje geen groenteboer meer te vinden. Nou ja, dacht ik, dan rest natuurlijk de supermarkt. Maar ook daar: geen koolraap. Dus ik vraag aan een medewerker of ze koolraap in het assortiment hebben.

Benieuwd naar de hele column? Bestel dan nu Door de ogen van Sis van Rossem, een verzameling van Sis van Rossems beste en scherpste columns. Bestel het boek hier.

dinsdag 12 februari 2019

Gerelateerde artikelen

Sis van Rossem: 'Je bent niet meer omdat je toevallig met je kop op de televisie komt'

woensdag 23 januari 2019

Sis over vuurwerk

woensdag 12 december 2018

Sis over modern geluk en het keukeneiland

donderdag 19 april 2018

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.