De zomers van weleer

De zomers van weleer

DOOR SIS VAN ROSSEM

maandag 29 juli 2019
Met deze knop kunt u artikelen toevoegen aan een leeslijst op uw persoonlijke pagina. Klik hier om in te loggen.

Als gepensioneerde bejaarde wacht je niet meer smartelijk op de zomervakantie. Natuurlijk herinner ik me hoe moe ik was en naar de vakantie verlangde. Maar tenslotte was de laatste werkweek achter de rug, het laatste toneelstuk met mijn leerlingen opgevoerd en de laatste stomvervelende vergadering achter de rug. En dan: vakantie!

Benieuwd naar de hele column? Bestel dan nu Door de ogen van Sis van Rossem, een verzameling van Sis van Rossems beste en scherpste columns. Bestel het boek hier.

maandag 29 juli 2019

Gerelateerde artikelen

Sis over prettige dieren: ‘Spinnen zijn uiterst nuttig’

woensdag 3 juli 2019

Sis: Fijn weekend!

dinsdag 4 juni 2019

Reizen met Sis: naar Iran (deel 1 en 2)

woensdag 28 november 2018

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.