Eindjaarsconference Maarten van Rossem nu op dvd verkrijgbaar

23-12-2011

Het was een groot succes: de Eindejaarsconference 2011 van Maarten van Rossem. Drie shows gaf hij begin december in een uitverkocht DeLaMar Theater in Amsterdam. Een extra, ingelaste, voorstelling op 23 december was binnen een dag uitverkocht. Van de voorstellingen brengt Van Rossems eigen tijdschrift Maarten! nu ook een dvd uit. De rode draad in zijn Eindejaarsconference 2011 is fact free politics: ‘Politici beweren dingen waarvan elk randdebiel kind kan vaststellen dat het hemeltergend gelul is, maar waar ze toch succes mee hebben.’ Maar Van Rossem richt zijn pijlen ook op onderwerpen zoals de eurocrisis, de Cruyffmanie, damesbladen en de waanzin van het Oude Testament.

Met de eindejaarsconferenties zet Maarten van Rossem een Nederlandse traditie voort. Voor een goede conference zijn humor en kennis van zaken nodig, en Van Rossem bezit beiden. Zonder hulpmiddelen behalve zijn karakteristieke verschijning en stemgeluid weet de historicus moeiteloos zijn publiek een avond lang te boeien. Scherp, onderbouwd en onweerstaanbaar grappig.

De DVD - 120 minuten - is verkrijgbaar in de winkel, maar is ook in de webwinkel te bestellen.Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.