Lezing Maarten van Rossem in het Rijksmuseum - 22 november

 
3 nummers Maarten! voor € 19,95
In het blad Maarten! leest u opvallende verhalen. Zo gaat Maarten de komende maanden in gesprek met advocaat Liesbeth Zegveld over excuses aanbieden voor historische misdaden, waagt hij een poging hersenspecialist Dick Swaab te interviewen, is er een diepgravend artikel over de zin van het Internationaal Strafhof in Den Haag, een beeldbiografie van de hoogbejaarde dictator Fidel Castro en houdt de griffier van de Tweede Kamer een logboek bij.

Probeer Maarten! Bestel nu drie nummers voor slechts € 19,95 en u ontvangt de Maarten! Scheurkalender 2016 cadeau (t.w.v. € 14,99)

Na een half jaar loopt dit abonnement automatisch door en is na de actieperiode per drie maanden opzegbaar. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt en alleen als u in Nederland of België woont.
 

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.