Een speciaal aanbod voor U

Met trots presenteren we de vernieuwde Maarten!, het meest eigenzinnige tijdschrift van Nederland. Het blad is nog steeds zo tegendraads en uniek als Maarten van Rossem zelf. Nieuw is dat er naast Maarten ook veel verschillende specialisten aan het woord komen. Zo maakt u in dit nummer kennis met Clingendael Instituut-directeur Ko Colijn, VN-gezant in het Midden-Oosten Sigrid Kaag en terrorisme-expert Beatrice de Graaf. Hoe denken zij over Maartens standpunt dat we met IS moeten gaan praten?

Dit wilt u niet missen! Maak nu gebruik van een zeer voordelig aanbod: Ontvang nu 3 nummers Maarten! voor maar 15,-.

Maarten! opereert op het scherpst van de snede en is wars van conventies. Verwacht elk nummer diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies. Zo biedt het nieuwe nummer een
artikel dat voor eens en altijd een punt zet achter de discussie over privatisering (blz. 32) en ontdekt u dat er een bank is die uw spaargeld niet investeert in wapens en riskante projecten, maar er gewoon
vanaf blijft. U ontvangt een half jaar (3 nummers) Maarten!. Daarna kunt u elke drie maanden eenvoudig opzeggen per post, e-mail of telefoon. Dit aanbod geldt t/m juni 2016. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden.

 

Direct bestellen€ 15,00


Uw persoonsgegevens

 
Voornaam *
Tussenv.
Achternaam *
Geslacht
Postcode *
Huisnr.*
Toevoeging
Straat *
Plaats *
Land *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Bedrijfsnaam
 

Verzending

 


Bevestigen

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.