VOLGENS MAARTEN

Maarten van Rossem fileert de politiek
Het tijdschrift Maarten! presenteert: de toestand in de wereld, door Maarten van Rossem. Komend jaar relativeert de bekendste historicus van Nederland de hysterische berichtgeving rondom het nieuws: zowel op wereld- als lokaal niveau. Met zijn onderkoelde humor en verrassende feitenkennis analyseert én fileert hij de historische, krankzinnige en bedroevende (politieke) gebeurtenissen van het moment.

Komend jaar ​trekt Maarten van Rossem met Volgens Maarten!, een theatertour vol vlijmscherpe beschouwingen, door het hele land. Wilt u Maarten niet missen? Kies dan snel een datum en bestel uw kaarten!

Waar en wanneer?
8 april 2015: Koninklijke Schouwburg, Den Haag
25 april 2015: Koninklijke Schouwburg, Den Haag
15 september 2015 (Prinsjesdag): Oude Luxor theater, Rotterdam
21 september: Martiniplaza, Groningen⇒ Nieuw: special edition!
3 oktober 2015: Theater / Bioscoop De Nieuwe Kolk, Assen
14 oktober 2015: Wilminktheater, Enschede
31 oktober 2015: Theater de Vest, Alkmaar

10 november 2015: Parktheater, Eindhoven 

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.