Word lid

Maarten van Rossem is ‘s lands bekendste historicus, Amerikadeskundige en veelgevraagd commentator.  Al meer dan tien jaar zijn Van Rossems nuchtere en relativerende analyses ook te lezen in het meest eigenzinnige tijdschrift van Nederland: Maarten!

Volg vier keer per jaar de kritische, vermakelijke en altijd leerzame gedachtegang van Van Rossem. Een opinieblad vol diepgravende interviews, scherpe analyses, interessante gastschrijvers en scherpzinnige commentatoren. Maarten! opereert op het scherpst van de snede en is wars van conventies.  Maarten! houdt je scherp.

De voordelen van een lidmaatschap:

  • Ontvang elk kwartaal het nieuwste nummer  thuis, nog voordat het in de winkel ligt;
  • Korting op onze evenementen;
  • Geen verzendkosten voor jaarleden in de webshop.

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.