Word lid

Maarten van Rossem is ‘s lands bekendste historicus, Amerikadeskundige en veelgevraagd commentator op radio en televisie.  Al meer dan tien jaar zijn Van Rossems nuchtere en relativerende analyses ook te lezen in het meest eigenzinnige tijdschrift van Nederland: Maarten! 

Blijf op de hoogte van de actualiteiten en volg vier keer per jaar de kritische, vermakelijke en altijd leerzame gedachtegang van Van Rossem. Een opinieblad vol diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende artikelen van verschillende gastschrijvers en commentatoren.

Maarten! opereert op het scherpst van de snede en is wars van conventies. Maarten! houdt je scherp.

De voordelen van een lidmaatschap:

  • Voordeliger dan de aanschaf van losse edities;
  • U krijgt korting op collegeavonden en overige evenementen;
  • U profiteert van leuke (win)acties en extra’s;
  • U ontvangt gratis de digitale editie van Maarten!;
  • Elk kwartaal wordt het nieuwste nummer thuisbezorgd, nog voordat het in de winkel ligt.

Het leukste cadeau om te geven én om te krijgen.

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.