College: De wereld volgens Maarten van Rossem

Maarten van Rossem richt zijn kritische blik op actuele gebeurtenissen die het nieuws domineren en voorziet deze van de broodnodige historische context. Gewapend met opmerkelijk veel kennis en een gezonde dosis humor werpt hij licht op tal van maatschappelijke vraagstukken en geopolitieke kwesties.

Beleef een leerzame avond vol scherpe analyses en verrassende anekdotes, waarin Van Rossem op karakteristieke wijze de actualiteit fileert en relativeert. Een verantwoorde ontsnapping aan de waan van de dag, om de wereld van nu beter te begrijpen.

Bekijk hier alle praktische informatie over de collegeavond

College: De wereld volgens Maarten van Rossem
Datum:
14 september 2023
Locatie:
TivoliVredenburg, Utrecht
Zaal: Hertz
Aanvang: 20.00 uur – 21.45 uur

Regulier:  € 35,-
Abonnee: € 29,-
Student:   € 19,-
De ticketverkoop is gesloten en er is enkel nog een beperkt aantal tickets te verkrijgen aan de Maarten!-balie bij de kassa in TivoliVredenburg.

Meet & greet: Aansluitend aan het college hebben bezoekers de mogelijkheid om Maarten van Rossem te ontmoeten en hem vragen te stellen.

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.