Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf via de nieuwsbrief van Maarten! op de hoogte van de actualiteiten en volg de kritische, vermakelijke en altijd leerzame gedachtegang van Maarten van Rossem. U ontvang scherpe analyses, interviews en nieuwtjes 1x per twee weken in uw inbox.

Ook kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Sis van Rossem; kunsthistorica en online columnist bij Maarten! Op authentieke wijze en met oog voor detail schrijft ze graag over Italiaanse fresco’s, ontroerende negentiende-eeuwse schilderijen, maar ook over het dagelijkse leven. U ontvangt de nieuwsbrief van Sis van Rossem eens per maand in uw inbox.

Nieuwsbrief Maarten!

Schrijf mij in voor nieuws, diepgravende artikelen, interviews, evenementen en acties van Maarten!

Nieuwsbrief Sis

Schrijf mij in voor maandelijks de nieuwste columns van Sis over kunstgeschiedenis en het dagelijkse leven

Voorbeeld nieuwsbrief Maarten!:

Voorbeeld nieuwsbrief Sis:

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.