Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf via de nieuwsbrief van Maarten! op de hoogte van de actualiteiten en volg de kritische, vermakelijke en altijd leerzame gedachtegang van Maarten van Rossem. U ontvang scherpe analyses, interviews en nieuwtjes 1x per twee weken in uw inbox.

Tot ons grote verdriet moet de redactie van Maarten! meedelen dat Sis van Rossem op 4 mei 2022 op 77 jarige leeftijd is overleden. Als kunsthistorica en online columnist bij Maarten! schreef Sis graag over Italiaanse fresco’s, ontroerende negentiende-eeuwse schilderijen, maar ook over haar reizen en belevenissen in het dagelijkse leven. Als eerbetoon aan haar oeuvre, deskundigheid en authentieke persoonlijkheid verschijnt in mei een laatste Sis nieuwsbrief met daarin haar mooiste columns. Aanmelden voor de Sis nieuwsbrief is mogelijk tot 22 mei 2022.

Nieuwsbrief Maarten!

Schrijf mij in voor nieuws, diepgravende artikelen, interviews, evenementen en acties van Maarten!

Nieuwsbrief Sis

Schrijf mij in voor maandelijks de nieuwste columns van Sis over kunstgeschiedenis en het dagelijkse leven

Voorbeeld nieuwsbrief Maarten!:

Voorbeeld nieuwsbrief Sis:

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.