Evenementen van Maarten!

Maarten van Rossem live

Heeft u altijd al eens een (geschiedenis)college van Maarten van Rossem willen meemaken? Dat kan! Dit najaar kunt u ’s lands bekendste historicus zien en horen spreken over onderwerpen als de Verenigde Staten, het hedendaagse populisme en de bankencrisis. Verwacht een avond vol prikkelende opinies en vlijmscherpe humor.

Ook kunt u met Maarten van Rossem mee op reis naar het Groot-Brittannië van Churchill en de Tweede Wereldoorlog. Bezoek bijzondere plekken uit deze roerige periode, onder begeleiding van de uitleg van Van Rossem en historicus Willem Melching.

Bekijk hieronder de mogelijkheden en meld u aan!


     
   
 

 
 

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.