Evenementen van Maarten!

Dit najaar wordt Maarten van Rossem 75 jaar. Dat wordt donderdagavond 22 november groots gevierd in het Utrechtse Tivoli Vredenburg. Het belooft een leuke, interessante en bovenal feestelijke avond vol verrassingen te worden. Haal nu snel kaarten!


 

Andere evenementen:


Reis met Maarten van Rossem en Willem Melching naar het Duitsland en Berlijn van de Koude Oorlog
 
Maarten! organiseert samen met Historisch Nieuwsblad en Labrys Reizen een indrukwekkende reis naar het Duitsland van de Koude Oorlog. Maarten van Rossem en Duitslandkenner Willem Melching nemen u mee langs de meeste iconische plekken aan beide zijden van het voormalige IJzeren Gordijn. U bezoekt de oude grens, spionageposten en musea, en wordt onderweg getrakteerd op colleges door Maarten en Willem. Zo komt u alles te weten over de Duitse deling en het leven in Oost en West. 

Klik hier voor meer informatie.                                                                          

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.