Evenementen van Maarten!

Drie avonden over de 21ste eeuw met Maarten van Rossem

 

Bijna twintig procent van de eenentwintigste eeuw is inmiddels verstreken. Tijd om terug te blikken en om vooruit te kijken naar wat de komende tachtig procent ons gaat brengen. Na de negentiende en twintigste eeuw buigt Maarten van Rossem zich nu over onze eigen tijd en de toekomst. Klik hier voor meer informatie en tickets.

***
 

Andere evenementen:


Reis met Maarten van Rossem en Willem Melching naar het Duitsland en Berlijn van de Koude Oorlog
 
Maarten! organiseert samen met Historisch Nieuwsblad en Labrys Reizen een indrukwekkende reis naar het Duitsland van de Koude Oorlog. Maarten van Rossem en Duitslandkenner Willem Melching nemen u mee langs de meeste iconische plekken aan beide zijden van het voormalige IJzeren Gordijn. U bezoekt de oude grens, spionageposten en musea, en wordt onderweg getrakteerd op colleges door Maarten en Willem. Zo komt u alles te weten over de Duitse deling en het leven in Oost en West. 

Klik hier voor meer informatie.                                                                          

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.