Maarten! houdt je scherp

Maarten van Rossem is ‘s lands bekendste historicus, Amerikadeskundige en veelgevraagd commentator.  Al meer dan tien jaar zijn Van Rossems nuchtere en relativerende analyses ook te lezen in het meest eigenzinnige tijdschrift van Nederland: Maarten!

In de deze editie van Maarten! levert Maarten van Rossem – met oog op de naderende Amerikaanse verkiezingen – een nauwgezette analyse van Donald Trump. ‘Ik hoopte iets positiefs over de president te schrijven, maar het is nog veel erger dan ik dacht. Zoals zoveel populisten, veroorzaakt Trump aanzienlijke schade zonder een bruikbaar alternatief te leveren.’

Daarnaast vindt u in dit nummer o.a. een diepte-interview met Judith Sargentini over de EU en de afglijdende rechtsstaat in Hongarije: ‘Het is onmogelijk in Hongarije te functioneren als je je publiekelijk afzet tegen de rechtse politieke partij Fidesz.’ Verder aandacht voor topics als: de afbrokkeling van de verzorgingsstaat, de bezwaren tegen windmolens, de aantrekkingskracht van moderne dictators en de alternatieven van het neoliberalisme.

Dit en meer verrassende artikelen en vlijmscherpe analyses leest u in de nieuwe Maarten!.

 

Bestel de nieuwe Maarten!

7,50 Aantal:

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.