Sis: Probleemloos afvallen? Ga naar Antwerpen

Sis: Probleemloos afvallen?  Ga naar Antwerpen

DOOR SIS VAN ROSSEM

maandag 6 mei 2019
Met deze knop kunt u artikelen toevoegen aan een leeslijst op uw persoonlijke pagina. Klik hier om in te loggen.

Wij (mijn broers en ik) waren in Antwerpen om de historische, kunsthistorische en architectonische hoogstandjes van de stad Antwerpen inzichtelijk te maken. Ik herinner me voornamelijk de strompeltochten langs de eindeloze terrassen met (vr)etende mensen. Veel te dikke mensen die achter hoog opgetaste borden enorme maaltijden naar binnen zitten te schuiven om elf uur ’s ochtends. Warme maaltijden!

Benieuwd naar de hele column? Bestel dan nu Door de ogen van Sis van Rossem, een verzameling van Sis van Rossems beste en scherpste columns. Bestel het boek hier.

maandag 6 mei 2019

Gerelateerde artikelen

Sis: Ik ben geen echtpaar

dinsdag 9 april 2019

Maarten over Hier zijn de Van Rossems: ‘De draaidagen zijn voor ons een extra reünie’

dinsdag 26 februari 2019

Sis van Rossem: 'Je bent niet meer omdat je toevallig met je kop op de televisie komt'

woensdag 23 januari 2019

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.