Een mooi aanbod

Wilt u de spraakmakende en scherpe gedachtegang van Maarten van Rossem blijven volgen? Verbreed uw blik met een abonnement op Maarten! en profiteer nu van dit mooie aanbod! Daarnaast kunt u gebruik maken van alle voordelen zoals digitaal lezen via de Maarten! app en korting op Maartens collegeavonden.

In Maarten! laat historicus Maarten van Rossem vier keer per jaar zijn geheel eigen licht schijnen op de actualiteit. Zijn commentaren zijn scherp, nuchter en gestoeld op een brede kennis. Maarten interviewt ook andere bekende en spraakmakende personen uit bijvoorbeeld de wetenschap en de politiek. Hij wordt bijgestaan door een keur van journalisten en columnisten, zoals Max Westerman en Duco Hellema. Samen presenteren zij u: de wereld volgens Maarten.

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.