Wanneer verschijnt Maarten!?

Maarten! is een kwartaalblad en verschijnt vier keer per jaar. Maak nu kennis met Maarten! en bekijk de opties voor een abonnement of bestel eenvoudig een losse editie.

Verschijningsdata 2024:
nr. 1     verschijnt op 12 maart 2024
nr. 2     verschijnt op 11 juni 2024
nr. 3     verschijnt op 10 september 2024
nr. 4     verschijnt op 10 december 2024

Mocht u een editie van uw abonnement een week ná de verschijningsdatum niet hebben ontvangen, dan kunt u contact met ons opnemen via: klantenservice@maartenonline.nl, onder vermelding van uw naam, adres en indien mogelijk abonneenummer. Wij zullen de betreffende editie zo spoedig mogelijk nazenden.

Op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur is de klantenservice eventueel ook telefonisch bereikbaar via: +31 (0)24-2027832.

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.