Maarten van Rossem licht zijn partijkeuze toe voor de Tweede Kamerverkiezingen

Dat Maarten van Rossem bekendmaakte waarschijnlijk op D66 te gaan stemmen, zorgde voor enige opwinding. Maarten licht zijn strategische beweegredenen toe.

‘Het is verschrikkelijk wat er door kabinet Rutte II is aangericht, ook onder verantwoordelijkheid van de PvdA. Dat ik nu in wanhoop heb besloten mogelijkerwijs te stemmen op D66, hangt samen met de kwestie van de Europese Unie.’

 

Dat Maarten van Rossem bekendmaakte waarschijnlijk op D66 te gaan stemmen, zorgde voor enige opwinding. Maarten licht zijn strategische beweegredenen toe.

'Het is verschrikkelijk wat er door kabinet Rutte II is aangericht, ook onder verantwoordelijkheid van de PvdA. Dat ik nu in wanhoop heb besloten mogelijkerwijs te stemmen op D66, hangt samen met de kwestie van de Europese Unie.'

Welkom bij Maarten!

Maak eenmalig een gratis account aan en krijg toegang tot al onze artikelen. Lees gratis op onze site en ontvang elke twee weken nieuws, diepgravende artikelen, interviews, evenementen en acties van Maarten! in uw mailbox.

InloggenRegistreren

Reacties

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.