Sis over lawaai: een zieke wereld

Sis over lawaai: een zieke wereld

DOOR SIS VAN ROSSEM

woensdag 5 september 2018
Met deze knop kunt u artikelen toevoegen aan een leeslijst op uw persoonlijke pagina. Klik hier om in te loggen.

In ons plaatselijke krantje stond een ingezonden stukje van een moeder over haar dochter. Het was kermis en haar dochtertje is dol op kermis, maar kon er niet heen omdat ze ziek en misselijk werd van de gruwelijke herrie! Nee, ze was niet autistisch, had geen ADHD, of welke andere moderne ziekte dan ook.

Benieuwd naar de hele column? Bestel dan nu Door de ogen van Sis van Rossem, een verzameling van Sis van Rossems beste en scherpste columns. Bestel het boek hier.

woensdag 5 september 2018

Gerelateerde artikelen

Kunst met Sis: Het grafbeeld van Michelangelo

dinsdag 21 augustus 2018

Achter de schermen bij Hier zijn de Van Rossems

maandag 30 juli 2018

Sis over modern geluk en het keukeneiland

donderdag 19 april 2018

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.