Sis over prettige dieren: ‘Spinnen zijn uiterst nuttig’

Sis over prettige dieren: ‘Spinnen zijn uiterst nuttig’

DOOR SIS VAN ROSSEM

woensdag 3 juli 2019
Met deze knop kunt u artikelen toevoegen aan een leeslijst op uw persoonlijke pagina. Klik hier om in te loggen.

’s Avonds als de afwas gedaan is, het cateringsgesprek gevoerd en het boodschappenlijstje gemaakt is, ga ik aan de keukentafel zitten schrijven. Het cateringsgesprek is een handige uitvinding. We overleggen wat we de volgende dag gaan eten. Soms gaat dat snel, soms niet. Coen wil bami, ik niet, maar dan moet ik met een voorstel komen. Dus ik zeg bijvoorbeeld chili con carne. Nee, vindt Coen niks, dan moet hij, etc. Net zo lang tot we het eens zijn. Een prima uitvinding, want bij ons aan tafel wordt nooit geklaagd over het eten. Vervolgens wordt het boodschappenlijstje samengesteld met de dingen die eventueel moeten worden aangevuld.

Benieuwd naar de hele column? Bestel dan nu Door de ogen van Sis van Rossem, een verzameling van Sis van Rossems beste en scherpste columns. Bestel het boek hier.

woensdag 3 juli 2019

Gerelateerde artikelen

Kunst met Sis: Het kind in onszelf

maandag 17 juni 2019

Sis: Fijn weekend!

dinsdag 4 juni 2019

Sis over voedsel en het gemis van een groenteboer

dinsdag 12 februari 2019

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.