Nutteloze kreet

DOOR MAARTEN VAN ROSSEM

In de nieuwe Maarten! verbaast Maarten zich over nutteloze kreten.

Uit: Maarten! 2020-4. Bestel het nummer hier

‘NOS = Fake news.’ Dit is niet meer dan een nutteloze kreet, zolang niet duidelijk is waarom het nieuws van de NOS vals nieuws is. En eigenlijk nog belangrijker: wat is dan het ware nieuws en door wie wordt dat eigenlijk gemaakt? Hoogstwaarschijnlijk door instanties of personen die aan geen enkele toetsing zijn onderworpen, met alle gevolgen van dien voor hun berichtgeving.

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van de actualiteiten en diepgravende artikelen en interviews ontvangen in uw inbox? Meld u hier aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Maarten!.

In de nieuwe Maarten! verbaast Maarten zich over nutteloze kreten.

Uit: Maarten! 2020-4. Bestel het nummer hier

Welkom bij Maarten!

Maak eenmalig een gratis account aan en krijg toegang tot al onze artikelen. Lees gratis op onze site en ontvang elke twee weken nieuws, diepgravende artikelen, interviews, evenementen en acties van Maarten! in uw mailbox.

InloggenRegistreren

Reacties

Gerelateerde artikelen

De sterke man faalt

‘De politiek biedt een geweldig podium om te veranderen wat niet deugt’

Nee, de kiezers hebben niet altijd gelijk

Welkom bij Maarten!

Maarten van Rossem is 's lands bekendste historicus en Amerikadeskundige. Hij is een veelgevraagd commentator op radio en tv en heeft een eigen blad: Maarten!. Verwacht diepgravende interviews, scherpe analyses en verrassende opinies.

Maak nu gratis kennis met onze journalistiek. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ruim tien jaar Maarten! gebundeld. Lees bijvoorbeeld waarom Baudet gelijk heeft als hij zegt Fortuyns erfgenaam te zijn, wat Maarten van het Nederlandse onderwijs vindt en hoe Amerika het IS-monster gecreëerd heeft.

Wilt u de beste verhalen uit Maarten! in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.